Om Länkoteket.

Reklam för din hemsida.

Länkoteket är till för nästan alla sajter på nätet, t.ex. privata bloggar/hemsidor samt företagssidor. Vi tillåter inte porrsidor och sidor som bryter mot Sveriges rikes lag. För att ta några exempel: Hets mot folkgrupp, rasism etc.

Även ni som inte har en hemsida/blogg/sajt kan bli medlemmar också. Ni kan publicera länkar till sidor som ni tycker är värt att dela med oss, medlemmar samt besökare. Samma regler gäller alla medlemmar oavsett om ni driver en sida på nätet eller inte. Det ni skriver och lägger upp på länkoteket.se står ni för själv.
Länkoteket.se står inte för vad ni publicerar och kan därför inte hållas ansvariga för det.

Som medlem går ni med gratis. Publicera hur mycket ni vill. Ni kan länka till en undersida eller fler undersidor, behöver inte vara index/startsidan som ni länkar till.

Ett tips är att så fort ni har uppdaterat er hemsida/blogg/sajt. länka dit direkt till den sida/undersida som ni har uppdaterat, beskriv/sammanfatta vad som händer på din sajt just nu. Låt våra medlemmar och besökare läsa om din senaste uppdatering. Finner de att inlägget är intressant klickar de in på din sida för att läsa mer. Men det behöver ju självklart inte vara en publicering om det senaste nytt om vad som händer på din sida. Ni kan alltid publicera vad ni vill hur gammalt det än är, men lägg inte upp samma beskrivning mer än en gång. Beskrivningen skall inte vara exakt samma som tidigare inlägg.

Ni som är företagare får gärna länka till era produkter med.

Här nedanför finns ett exempel på en sajt som har sin sida ansluten till länkbytet. Så enkelt är det att få gratis reklam.